Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2013.11.07. 12:01 kalvariaparti

Gárdonyi Géza Vers- és Prózamondó Verseny, 2013

IMG_1280.JPGIskolánkban 2013. október 17-én került megrendezésre a Gárdonyi Géza Vers- és Prózamondó Verseny, melyen 31 alsó tagozatos tanuló indult.

A versenyzők kíséretében népes közönség gyűlt össze a könyvtárban. A felkészítő tanító nénik mellett sok szereplő szülei, nagyszülei is jelen voltak az igen színvonalas versenyen.

Jobbnál jobb produkciókat hallhattunk a kis előadóktól. Szinte kivétel nélkül a versenyző egyéniségéhez illő műveket választottak - ebben a tanító nénik mellett az iskolai könyvtárnak és olykor a szülőknek is fontos szerepe volt. Sokan kevésbé ismert, új, kortárs szerzőktől megjelent verset és prózát választottak, melyekből egyre bővülő kínálatot találnak az iskolai könyvtárban. Többek között Lackfi János, Szabó T. Anna, Turbuly Lilla, Kovács András Ferenc, Kányádi Sándor, Fecske Csaba, Mészöly Ágnes, Kiss Judit Ágnes, Ijjas Tamás művei hangzottak el, melyeket a közönség és a zsűri sok tapssal és mosollyal jutalmazott. Szerintem maguk a szereplők is nagyon jól érezték magukat. Az arcukon szereplés közben az izgalom mellett a vers- vagy mesemondás öröme tükröződött. És egymást meghallgatni is élvezet volt.

A róluk készült fotók magukért beszélnek. 

Gárdonyi Géza Vers- és Prózamondó Verseny 2013.10.18.


A zsűri hosszas mérlegelés után értékelt, és eredményt hirdetett:

Új kép_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: alsó tagozat


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr905619135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása