Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2013.08.25. 21:40 kalvariaparti

Tankönyvosztás 2013

Örömmel jelentjük, hogy tankönyvek nagy része megérkezett az iskolánkba. Kiosztásuk a következő rendben történik:

A fizetősek tankönyvcsomagjai a befizetést igazoló csekkszelvény ellenében vehetők át a könyvtárban, aug. 28-29-én, de. 07.00-16.00 óráig. A tankönyvcsomag tartalmát az átvételkor le kell ellenőrizni, és a felmérő füzeteket ki kell venni belőle.

Azoknak, akik nem kaptak csekket és ezért nem tudták befizetni a könyvek árát, remélhetőleg az osztás időpontjában tudunk majd csekket adni, amit a Kellótól kell addig megkapnunk. Kérjük figyeljék az erre vonatkozó híradásokat, és jöjjenek be a csekkért a jelzett időpontban.

Az ingyenes tankönyveket az alsó tagozatos szülők a szülői értekezleteken vehetik át. Az elsősök (itt mindenki ingyenes) szeptember 2-án hétfőn, a 2-3-4. évfolyam pedig szeptember 4-én szerdán.

A felső tagozat ingyenes tanulói a korábbi évekhez hasonlóan az első tanítási héten, osztályonkénti időbeosztásban a könyvtárból kölcsönzik ki a tankönyveiket.

Az ingyenes könyveket csak akkor tudjuk kiadni, ha az ingyenességet igazoló papírok (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló határozat, tartós betegség esetén orvosi szakvélemény, nagycsaládosoknál és tartós betegeknél a családi pótlék összegét tartalmazó államkincstári papír vagy bankszámla kivonat, sni-sek szakvéleménye) rendben vannak, és ezt az iskola (GYIV-felelős, tankönyvfelelős) előzőleg már ellenőrizte. Ezért kérjük a szülőket, hogy ha a tavaly benyújtott igazolás érvényessége lejárt vagy nem lesz érvényes október 1-én, akkor az október 1-én is érvényes új igazolásokat  feltétlenül mutassák be az iskolában aug. 28-29-én, de. 07.00-16.00 óra között.
Az elsősökre ez nem vonatkozik, mert ott mindenki ingyenesen kapja a tankönyveket.

Szólj hozzá!

Címkék: tankönyv


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr715476653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása