Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2012.12.03. 12:01 kalvariaparti

Nyelvi est

Iskolánk 2012. november 28-án, hagyományaihoz híven ismét nyelvi estet rendezett, amelyre az alsó és felső tagozatos tanulók színes műsorral készültek angol és német nyelvből. Az estet 8.a és 8.t osztályosok nyitották. A nyár hangulatát idézték vissza énekükkel angolul, gitár kíséretével.

A 7.t osztály tanulói német versekkel készültek, majd őket a a 3.-4. évfolyamos diákok követték vidám, házi kedvencekről szóló dalaikkal, verseikkel.

Az angol rímfaragás rejtelmeibe is betekinthettünk a 6.a-b csoportnak köszönhetően.

’Mulan’ a gyermekek egyik kedvenc rajzfilmje, ezért a film egyik betétdalát a 7.-8. osztály kis kórusa adta elő. ’Hófehérke és a hét törpe’ kalandjai sem maradhattak ki műsorunkból, igaz, nem a megszokott, klasszikus formában történt az előadás…kicsit modernebb, humorosabb feldolgozásban élvezhettük a jól ismert történetet.

Az 5.a-b csoport 3 tradicionális angol dallal készült, és hogy el ne lustuljunk a 6.a-b még meg is tornáztatott bennünket!

Az elmúló ősz szépségeiről gyönyörű angol verssel emlékeztünk meg (Erdélyi Kiara és Végh Titanilla előadásában), majd a 3.b osztályosok jelenetében megfigyelhettük hogyan válik az icipici petéből csúnyácska hernyó, s végül csodaszép pillangó.

Műsorunkat a diákok közös énekkel zárták, előadásaikkal nagy sikert arattak!

Köszönjük mindenkinek, aki szereplőként részt vett! Nagyon ügyesek voltatok! Gratulálunk!

Köszönjük továbbá mindenkinek, aki nézőként ellátogatott hozzánk, s végül, de nem utolsósorban azoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a nyelvi est sikeréhez!

A műsorszámokat betanították:
Kálmán Krisztina, Kővári Ferencné, Majoros Magdolna, Ördög Zsuzsanna, Cseplye Nikolett

Nyelvi est 2012.11.28. Gong Daisy fotói

Nyelvi est/2. 2012.11.28.

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvi est


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr984944606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása