Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2014.12.16. 17:22 kalvariaparti

Mikulások és próbák...

img_0146.JPGMikulásokban és diákönkormányzati rendezvényekben bővelkedő napot töltöttünk el az iskolában december 5-én.

Reggeltől kezdve csak úgy sorakoztak a kisebb-nagyobb Mikulások az iskolában. Ki az egyik, ki a másik osztályba tért be, s volt aki csak a folyosón gyűjtötte maga köré rajongóit. No nem a diákönkormányzat megbízott Mikulására gondolunk, aki minden osztályt végiglátogatott, hanem annak iciri-piciri kistesójára!

Idén is megrendezésre került immárom másodjára az "ötödikes avató". Rendkívül jó hangulat közben komoly erőfeszítéseket is láthattunk.Sok érdekes, vicces kihívással kellett szembenézni az ötödikeseknek, mint például: pohárban vízhordás szájjal, könyvvel a fejjel szlalomozás, liszttel teli tálból szájjal kiszedni a kockacukrot, bekötött szemmel mindenféle ritmusra párostáncot járni, ismert dalokat más zenei stílusban elénekelni.

A program nagyon jól sikerült. Minden résztvevőt apró kitűzőkkel illetve finomságokkal jutalmaztunk.

És akkor jöttek még a délutáni osztályrendezvények az alsósoknak, a felsősöknek pedig az esti Mikulás-buli, amely igazán jó hangulatban telt el.  Írta: Katona Kornél

Nézzétek meg az albumokban a fotókat is!

DÖK Mikulás 2014-12-05
Ötödikes avatás 2014-12-05

Szólj hozzá!

Címkék: mikulás diákönkormányzat


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr706985333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása