Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2014.10.04. 22:51 kalvariaparti

A Magyar Diáksport Napja 2014

sorverseny11.jpg(Kattints a képre a további fotókért!)

A Magyar Diáksport Szövetség egyik elsődleges célkitűzése, hogy megszerettesse a diákokkal a sportolást és a mindennapos mozgást. Erre is remek alkalom egy ilyen nap, amikor két órát egyszerre mozognak az egész országban a csatlakozó iskolák tanulói. A Magyar Diáksport Napja a tavalyi évhez hasonlóan az ISCA (International Sport and Culture Association) "NowWeMove – Move Week" kezdeményezésének égisze alatt valósult meg. Már 2013-ban a kontinens legjobb mozgósítása közé sorolták a Magyar Diáksport Napját, idén azonban minden eddigi rekordot túlszárnyalt az MDSZ által szervezett program.
A mi iskolánk is csatlakozott ehhez az eseményhez. Tanulóink és sok szülő lelkesen vett részt a különböző programokon. Osztályok közötti sorversennyel indult a sportdélután, amiben anyukák és apukák is részt vettek. Ezzel párhuzamosan családi foci, jóga és gerinctorna, modern tánc, tájfutás, biciklis akadályverseny várta a sportolni vágyókat. Lehetőség volt még kézműveskedésre, szellemi totóra, vérnyomás, vércukor és koleszterin ellenőrzésre.
Köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek a színes, jó hangulatú délutánt.

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar Diáksport Napja


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr836759305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása