Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2013.08.30. 15:52 kalvariaparti

Új hírek a tankönyvosztásról

Hétfőn megkezdjük az eddig beérkezett könyvek kiadását.

Az első tanítási napon délelőtt az 1-3. órában átvehetik könyvcsomagjukat mindazok a fizetős gyerekek, akik magukkal hozták a befizetést igazoló csekkszelvényt. Az osztályfőnök begyűjti a csekkszelvényeket, és a szeptember közepén érkező számlával együtt fogják azt visszakapni. A tankönyvcsomag tartalmát a benne található lista alapján a tanulók ellenőrzik, s a lista aláírásával igazolják, hogy átvették a felsorolt könyveket. Ha nem egyezik valami, vagy hiányzik, azt rá kell írni, és így beadni az osztályfőnöknek.

Az elsősöknek hétfőn du. 5-kor szülői értekezlet lesz, ők ott kapják meg az ingyenes tankönyvcsomagot. (Minden elsős ingyenes.)

A 2-4. évfolyam ingyenes tankönyveit a keddi szülői értekezleten lehet majd átvenni, feltéve, ha az iskolában le van adva az ingyenességről szóló érvényes papír, igazolás, határozat, stb. Erről tájékoztatást tud adni a tankönyvfelelős vagy az osztályfőnök.

A felsős ingyenesek a szokott módon, osztálykeretben a könyvtárból fogják kikölcsönözni a könyveiket, valószínűleg csak a 2. hét folyamán, mert a nekik rendelt könyvtári új tankönyvek még nem érkeztek meg. A felsősöknek is csak akkor adható ki az ingyenes tankönyvcsomag, ha már bemutatták az ehhez szükséges igazolást. Célszerű a felsős szülői értekezleten a szülőnek tájékozódni arról, hogy nyilvántartásunk szerint rendben vannak e a gyermek papírjai.

Aki nem kapott csekket, még nem fizetett, vagy most változott ingyenesből fizetősre, az a tankönyvfelelőstől a könyvtárban átveheti a csekket.

Azok, akik nem szeretnék a teljes tankönyvcsomagot megvásárolni, vagy ingyenesek, de szeretnének még pluszban tankönyvet vásárolni, keressék meg (lehetőleg a szülő!) a tankönyvfelelőst minél hamarabb! Igyekszünk megoldani az ő problémájukat is.

Az iskolánkba újonnan érkező tanulóknak szintén a tankönyvfelelősnél kell jelezni tankönyvigényüket.
(Írta: Hevesi Mária tankönyvfelelős)

Szólj hozzá!

Címkék: tankönyv


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr815484909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása