Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2013.05.03. 17:09 kalvariaparti

Anyák napja

Sok gyermek visz haza ma az iskolából - kis pedagógusi sugallatra és/vagy segítséggel  - maga készítette ajándékot, meglepetést. Mi Szabó Lali 3.t osztályos kisdiák fogalmazásával és Vágó Adrián 6.b-s nagydiák számítógépes rajzával köszöntjük valamennyi tanulónk nevében az édesanyákat, anyukat, anyucikat, mamákat, anyák napja alkalmából.

VÁGÓ ANYÁM NAPJA YEEE.jpg

Szabó Lali (9 éves): Anya és én

Az én anyukám 37 éves, foglakozása ápolónő. Belső tulajdonságai az én véleményem szerint: okos, szép, vicces, szorgalmas, jószívű.

Sokat veszekszik, de értünk teszi. Nekem nagyon sokszor segít a tanulásban, hogy fejlődjön a tudásom. Igaz, sokat morgok a tanulás miatt, de mindig azt mondja, hogy majd megköszönöm neki ha nagy leszek.

Sokat van együtt a család, mert anya sok jó programot szervez. Most hétvégén a Mátra Múzeumban voltunk, majd kisvonattal Mátrafüredre mentünk. A napot egy jó nyársalással zártuk.

Remélem, ha felnövök, olyan leszek mint anya, olyan szerető, kitartó és szeretetreméltó.

Szólj hozzá!

Címkék: köszöntő anyák napja


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr685279746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása