Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2013.03.01. 17:24 kalvariaparti

Farsangi osztálybuli: 1.t – 5.t

IMG_4938.jpgAz 1.t és az 5.t testvérosztályok ismét közösen ünnepeltek: a nagy farsangi sulibuli előtt az osztályban is farsangoltak egyet. Ez azért is jó volt, mert már délután 2-kor felvehették a jelmezeket, ami önmagában is rendkívül jó szórakozás. És így szűk körben tulajdonképpen jelmezes "főpróbát" tartottak az ötödikes lányok, akik az iskolai rendezvényre rock táncszámmal készültek. Nemcsak ők adtak az osztálybulin műsort, hanem az 1.t ügyes rappere, Gergő is fellépett.

És hogy milyenek voltak a jelmezek?: kalóz, boszorkánylány, hastáncosok, zombi, focisták, angyalka, űrlény, bohóc, macska, indián, királyok lejtettek a többiek előtt. Az elsősök tanítói is beöltöztek, Kriszti néni boszorkánynak, Gabi néni katicának. A kicsik süteménnyel kínálták az ötödikeseket. Majd elsős-ötödikes párok alakultak és farsangi totót töltöttek ki. Még matematika is volt benne. A kicsik Kinder-meglepetést kaptak a felsősöktől ajándékba. Ezután az ötödikesek fölmentek a saját osztályukba, „póker-partit” rendeztek. Fél 5-ig zenét hallgattak, majd lementek a tornaterembe az iskolai farsangra. (A fogalmazás az 5.t emlékezetéből, Babarcsik Alíz magyarázataival készült.

Szólj hozzá!

Címkék: farsang 5.t 1.t


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr775108276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása