Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2013.02.12. 18:11 kalvariaparti

Ezentúl csak látogatóba jön hozzánk

P1310475 vágott.JPGNyugdíjba vonult kollégánk, Szakkayné Zeller Erzsébet igazgatóhelyettes, tanító néni, Erzsike néni.

Kollégái és tanítványai 2013. január 22-én búcsúztak el tőle. 

Az ünnepségen elhangzott pályájának rövid áttekintése, s az, hogy iskolánk mi mindent köszönhet neki:

1975-ben kezdte meg pedagógusi munkáját az Abasári Általános Iskolában. Gyöngyösön rövid ideig az Egressy, majd az Arany János Általános Iskolában dolgozott. A Kálváriaparti Általános Iskolában annak fennállása, 1982 óta tanított.
1989 óta osztálytanítóként minden tantárgyat tanított, négy évig vezetve egy osztályt. Kisdobos vezetői munkát 1986-tól végzett, elismeréseként 1989-ben Kiváló  Úttörővezetői kitüntetést kapott.
Mindig fontosnak érezte a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltését, a gyermekközösségek formálását, tanítványait lelkiismeretesen gondozta a tanulásban. Iskolai műsorok összeállításával, betanításával színesítette a tanulók életét. Nyári táborokat szervezett, vezetett
Tizenhárom éven át működtette az alsó tagozatos tanulók rajzszakkörét.
Négy évig tanított a NYIK programmal. Az itt szerzett tapasztalatokat módszereiben, szemléltetésekben alkalmazta.
Az iskolánkban 18 éve folyó „Horváth Attiláné Helyesíró Verseny„ tematikájának kidolgozásában, feladatainak összeállításában, lebonyolításában nagy szerepet vállalt.
Állandóan figyelemmel kísérte a pedagógiai munkát szabályozó rendelkezések változásait. Folyton-folyvást kereste a jobb megoldásokat. Javaslatait sokszor beépítettük munkánkba. Lényeglátásával, szervezőkészségével örökké megtalálta a felmerülő gondok, problémák megoldását. Ötleteit szívesen megosztotta kollégáival.
Főiskolai hallgatók gyakorlatát rendszeresen irányította, szívesen segített a pályakezdő kollégáknak is. Munkájukat,hasznos tanácsokkal, ötletekkel támogatta.
Nyitott, vidám, kreatív személyisége biztosítéka volt a kollégákkal és a szülőkkel való jó kapcsolat kialakításának. Felnőtt tanítványai, mint szülők is szívesen keresték fel.
2008 szeptemberétől igazgatóhelyettesként dolgozott. A megnövekedett feladatokat is a Tőle megszokott lelkesedéssel, precizitással látta el, különféle rendezvények szervezésébe is bekapcsolódott.
Vezetői képességét továbbképzéseken fejlesztette tovább. Becsülettel helytállt mindig, mindenhol.
Az iskolai közösség érdekében bátran bírált. Véleményét elmondta, a problémák megoldására mindig tudott javaslatot. Munkája során végig lelkiismeretes, szorgalmas, érdeklődő és segítőkész volt.
Szűkebb és tágabb környezete úgy ismeri, mint szerény, de magabiztos embert, pedagógust, igazgatóhelyettest.

Volt tanítványai, Végh Titanilla, Deák Abigél, Tóth Ádám, Sulyok Zoltán, Szmirtnyik Levente kis műsort adtak a tiszteletére.

Végül iskolánk igazgatója, Vinczéné Mádi Magdolna átadta neki és másik nemrég nyugdíjba vonult kollégánknak, Kormos Ilonának a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

Kedves Erzsi, Böbe, Erzsike néni!

Nyugdíjba vonulásod alkalmából sok szeretettel búcsúzunk Tőled. Kívánunk hosszú, boldog és tartalmas nyugdíjas éveket, erőben, egészségben. Köszönjük az együtt töltött éveket! 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíjba vonulás


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr875076913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása