Friss topikok

  • Baloghné Nagy Szilvia: Ügyesek voltatok fiúk!! (2013.08.30. 14:48) Mikulás Kupa 2012
  • kalvariaparti: igen, igen (2012.08.07. 16:22) Köszöntő

Híreink

Vissza az iskolához

2012.08.15. 17:42 kalvariaparti

Tankönyv

A tankönyvbefizetés és tankönyvosztás időpontja: 2012. augusztus 27 – 28 - 29.                
Délelőtt: 7 - 13 óráig,  délután:  15 - 17 óráig.

 A 2012/13. tanévben ingyenes tankönyvellátásban részesülőktől a befizetés időpontjában várjuk a jogosultságot igazoló papírokat:

a.) rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetén az erről szóló, a tankönyvosztás időpontja (aug. vége) és október 1. között érvényes határozatot (ha a régi határozat szeptemberben jár le, akkor az új is kell!);

b.) 3 vagy több családi pótlékban részesülő gyermek esetén a Magyar Államkincstár  igazolását vagy bankszámlakivonat fénymásolatát.
(Ha 18 év feletti nappali tagozatos egyetemista testvérrel együtt számít 3 gyermekesnek a család, akkor az egyetemtől szeptemberben iskolalátogatási igazolást is be kell szerezni.)

c.) tartósan beteg vagy sajátos nevelési igényű gyermek esetén a szakorvos igazolását.

Egyéb tudnivalók:

Iskolakezdési vagy egyéb vásárlási utalványt nem tudunk elfogadni.

Akinek ÁFÁ-s számlára van szüksége, a befizetéskor kérjük előre jelezni.

Az ingyenesek nem a tankönyvosztáskor kapják meg tankönyveiket, hanem a tanév első hetében, könyvtári kölcsönzéssel. A 2-4. évfolyamos ingyenes tanulók helyett a szülő veszi át a könyvtári tankönyvet az első szülői értekezleten. A felső tagozatosok pedig osztályonként, az osztályfőnökkel egyeztetett délelőtti időpontban veszik át a könyvtárban a könyveket.

Minden elsős (a fizetős és az ingyenes is) az első tanítási napon szokásos szülői értekezleten kapja meg a könyveit. (Befizetni az elsősöknek is a jelzett 3 nap valamelyikén kell.)

Az iskolánkban használatos kötelező és ajánlott olvasmányok rendelkezésre állnak a könyvtárban, tanév közben kölcsönözhetők.

Az első nap szoktak a legtöbben jönni, hosszú a várakozás. Aki teheti, jöjjön inkább a 2. vagy a 3. napon! (Köszönjük!)

Tankönyvfelelős és könyvtáros: Hevesi Mária

Szólj hozzá!

Címkék: tankönyv


A bejegyzés trackback címe:

https://hireink.blog.hu/api/trackback/id/tr314714051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása